Wat is je vraag?

Heb je vragen over afbouw? Projecten in aanbod? Of zoek je meer informatie? Neem contact met ons op.

RW Totaalafbouw

Bouwopruimers

Als de laatste lik verf tegen de muur gaat, is de klus nog niet geklaard. Voor oplevering moet eerst de voormalige bouw opgeruimd worden.

Wij verzorgen:

  • Schoonmaak van op te leveren bouwprojecten;
  • Tussentijds opruimen van de bouwplaats;
  • Het sorteren en deponeren van bouwafval; 

Terug

Schoon opleveren
Wij zorgen dat alles schoon op te leveren is. Onze teams ruimen niet alleen inpandig op, maar kunnen ook de omgeving rondom de bouw schoonmaken. Vanzelfsprekend volgens alle geldende normen en veiligheidseisen.

Tussentijds én voor oplevering opruimen
Afhankelijk van de omvang van het project zorgen wij voor mensen die sjouwen, vegen, poetsen en wat er verder nodig is. Bij grote projecten kunnen wij ook tussentijds zorgen dat de bouwplaats schoon en veilig blijft. Voor oplevering zorgen onze bouwopruimers dat het afgeronde project volledig tot zijn recht komt: netjes opgeruimd en schoon.

Ook complexe schoonmaakopdrachten
Omdat wij steunen op een grote groep bouwprofessionals, kunnen wij je ook bij grote, complexe schoonmaakopdrachten van dienst zijn. Wij hebben mensen met de juiste certificeringen en zorgen dat alle materialen – ook als er bijzondere aandacht nodig is – binnen de kaders van wet- en regelgeving afgevoerd worden.