Wat is je vraag?

Heb je vragen over afbouw? Projecten in aanbod? Of zoek je meer informatie? Neem contact met ons op.

RW Totaalafbouw

Schilderwerk

Goed schilderwerk vraagt om een professionele schilder. Bij onze vakmensen kun je terecht voor plafonds, wanden, muren, raamkozijnen, deuren, trappen en goten. Zij werken zowel binnen als buiten. 

Je kunt bij ons terecht voor:

  • Zowel het binnen- als buitenschilderwerk;
  • Opdrachten met acryl-, latex- en alkydverf;
  • Spuitwerk en sauswerk;

Terug

Zowel saus- als spuitwerk
Afhankelijk van jouw wensen en eisen verzorgen wij sauswerk of spuitwerk. Desgewenst denken wij mee over de juiste materialen en aanpak.

Acryl-, latex- en alkydverf
Sinds 2001 mag in Nederland binnen alleen met watergedragen verf gewerkt worden. Wij kunnen zowel acryl- als latexverf inzetten voor de klus. Voor buitenwerk kan eventueel ook met alkydverf gewerkt worden. Vanzelfsprekend zorgen wij dat onze mensen veilig, snel en kwalitatief hoogwaardig werken.

Wij denken mee en geven advies
Je kunt bij ons voor alles terecht: van precieze klussen zoals het renoveren van kozijnen en deuren tot snelle, grote klussen zoals het spuiten van muren in een fabriekshal. Wij denken graag mee over de in te zetten verfsoorten, materialen en schildertechnieken. Daarbij kunnen wij ook advies geven over het effect op lange termijn, zowel voor afwerking als voor de beschermde functie.