RW Totaalafbouw

Grachtenpand, Amsterdam

Dit prachtige grachtenpand in hartje Amsterdam is door ons volledig verbouwd. Wij hebben elektra, gas, water en licht vernieuwd. Alle kozijnen zijn gerenoveerd en het pand is van een nieuw Frans balkon voorzien. Ook de tuin hebben wij aangelegd.

Natuurlijk en kunstlicht lopen in elkaar over

Binnen zorgen we met glaspartijen in prachtige ijzeren kozijnen dat er veel licht in het pand valt. Alle vloeren zijn vernieuwd. We hebben centraal een ingebouwde boekenkast gemaakt die de verschillende mezzanine lagen met elkaar verbindt. Dit vullen we aan met een volledig verlichtingsplan.

Luxe badkamer

Naast de master bedroom hebben we een zeer luxe badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel aangelegd. Het is een luxe, maar klassiek ogende uitstraling met witte en donkere tegels op de wanden, geaccentueerd door de goudkleurige kranen van het sanitair.

Stadstuin met privacy

De tuin is door ons aangelegd en voorzien van een eigen drainagesysteem. We kozen voor een onderhoudsvriendelijke tuin zonder in te boeten op groen. De stijlvolle veranda biedt bewoners privacy in de tuin ondanks dat die midden in een stadsblok ligt.

Terug

Wat is je vraag?

Heb je vragen over afbouw? Projecten in aanbod? Of zoek je meer informatie? Neem contact met ons op.