RW Totaalafbouw

Leidsche Rijn Centrumplan, Utrecht

In de Utrechtse wijk Leidsche Rijn wordt een nieuw centrumgebied gerealiseerd. In 2014 is de bouw van 800 appartementen, 31.000 m2 voor detailhandel,  11.500 m2 voor kantoren, 10.000 m2  voor horeca- en commerciële voorzieningen en 2.000 parkeerplaatsen van start gegaan. Zeker 20 partijen werken samen aan de uitvoer van dit project.

Binnenafbouw van appartementen en parkeergarage
Sinds 2017 is RW Totaalafbouw betrokken bij een deel ervan. Wij werken met 70 man mee aan de binnenafbouw van 230 appartementen in de D-blokken. Ook nemen wij een deel van de afbouw van het winkelgebied en nemen we de parkeergarage voor onze rekening. Een deel van het gebied wordt inmiddels al gebruikt door winkeliers en inwoners.

Bouw van wanden en plafonds
Wij zorgen in bepaalde gedeeltes van de parkeergarage en appartementsblokken voor de bouw van wanden en plafonds. Zo hebben we onder meer systeemplafonds en Heraklith-plafonds (ruwe vezelplaat met isolatie ) gerealiseerd. Ook plaatsten we stucwanden en verzorgden we de volledige afwerking.

Duidelijke afspraken
Om een bouwproject tot een goed einde te brengen, zijn duidelijke afspraken nodig. Een verloop met zo min mogelijk conflicten is erg belangrijk. Zeker bij projecten met een grote omvang maakt een goede samenwerking het verschil. Hoofduitvoerder Geert de Valk: “RW Totaalafbouw komt zijn afspraken na. RW Totaalafbouw deed er alles aan om er iets van te maken. En ze proberen altijd te helpen.”

 

 

 

 

Terug

Wat is je vraag?

Heb je vragen over afbouw? Projecten in aanbod? Of zoek je meer informatie? Neem contact met ons op.