RW Totaalafbouw

Schoolgebouw Curio brood- en banketbakopleiding, Breda

In opdracht van beroepsopleider Curio stonden zeker twaalf bedrijven voor de uitdaging om samen in vier maanden tijd een nieuw schoolgebouw te realiseren. In het najaar van 2019 heeft RW Totaalafbouw hieraan meegewerkt.

Volledige binnenbouw voor de brood- en banketbakkersopleiding
Het gebouw biedt plaats aan 150 studenten. Wij verzorgden in zeven weken de volledige binnenbouw voor de brood- en banketbakkersopleiding. Dat gaat om een totaaloppervlak van 1200 m2. Hier hebben wij onder meer metalstudwanden en deurkozijnen gezet en systeemplafonds gerealiseerd. Ook zorgden we voor de volledige afwerking, zoals het plaatsen van plafondkoven en het verrichten van al het bijbehorende timmerwerk. Alles vanaf de vloer tot aan het systeemplafond sluit dankzij ons netjes op elkaar aan.
 
Duidelijke afspraken
Om een bouwproject op tijd te voltooien, zijn duidelijke afspraken nodig. Dit geldt ook voor het leveren van kwaliteitswerk. Zeker bij projecten met een strakke planning maakt een verloop met zo min mogelijk conflicten het verschil. 

RW Totaalafbouw is een no-nonsensebedrijf
Projectleider Niels Verhoeks: “RW Totaalafbouw is een no-nonsensebedrijf: ze doen wat ze zeggen en maken dat waar. Ze denken  ook mee met andere partijen. Je werkt met ze samen en brengt zo het project tot een goed einde. Als iets een keer moeilijk is, zijn ze niet te beroerd om daarop in te springen. Hun werkwijze is ‘een man een man, een woord een woord’. Dat is voor ons heel belangrijk, zeker bij projecten waar de planning onder druk staat.”

Terug

Wat is je vraag?

Heb je vragen over afbouw? Projecten in aanbod? Of zoek je meer informatie? Neem contact met ons op.