RW Totaalafbouw

Transformatie UWV-kantoor Scheveningseweg, Den Haag

In Den Haag hebben wij meegewerkt aan de transformatie van het voormalige UWV-kantoor aan de Scheveningseweg. In de drie voormalig geschakelde kantoorgebouwen zijn nu 143 appartementen gerealiseerd. Om daar te komen was het nodig om een totale oppervlakte van 10.850 m2 kantoorruimte totaal te strippen tot op het bestaande betonskelet en naar moderne maatstaven weer op te bouwen. 

HWC binnen- en buitenplafonds en Rockfon Gevelbeplating
RW Totaalafbouw heeft voor de aannemer van deze opdracht, Slokker Bouwgroep vestiging Breda, de in het project opgenomen HWC binnen- en buitenplafonds geplaatst. Ook hebben wij de terrasverdiepingen en bij de uit staalconstructie opgebouwde balkons bekleed met Rockfon-gevelplaten.  

De schouders eronder
In totaal is Slokker Bouwgroep twee jaar bezig geweest met de realisatie van de appartementen in het voormalige UWV kantoor. De laatste tien maanden van dit project hebben zij daarbij van onze diensten gebruik gemaakt voor de invulling van bovenstaande werkzaamheden, om deze binnen de daarvoor gestelde planning  te realiseren. 

Een betrouwbare partner
Slokker Bouwgroep koos voor een samenwerking met RW Totaalafbouw omdat zij bij eerdere projecten al goede ervaringen hadden opgedaan. Projectleider Johan Fuykschot van Slokker Bouwgroep: “RW Totaalafbouw maakt regelmatig projecten voor ons. Het is een betrouwbare partner die doet wat hij zegt. Als je met elkaar iets aangaat, dan is dat een belangrijk concept.”

 

 

Terug

Wat is je vraag?

Heb je vragen over afbouw? Projecten in aanbod? Of zoek je meer informatie? Neem contact met ons op.